NCC

Blockchef Mark Inre Hamnen Norrköping

Lagspelare med lång erfarenhet

Vill Du vara med och bygga ett minnesmärke och vara delaktig i att sätta Norrköping på kartan? Nu behöver vi utöka vårt team med en Blockchef Mark och inledningsvis kommer du arbeta med Inre Hamnen i Norrköping. Läs gärna mer om projektet här: Inre hamnen i Norrköping (norrkoping.se)

 

NCC Anläggning Östergötland är en del av affärsområdet Infrastructure och vi har idag en stark position på marknadenVi jobbar mycket med att skapa delaktighet och involvera alla när vi bygger laget i projekten och alla sak komma till sin rätt. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom avdelningen.

 

 

Rollen som Blockchef Mark

I rollen som Blockchef hos oss på NCC är det du som ansvarar för hela projektets genomförande, från kontrakt till överlämnande till kund och har alltid en central roll. Hos oss innebär det att du som Blockchef ska ansvara över projektets planering och genomförandet vad avser kvalitet, tid, säkerhet och ekonomi. Som stöd finns tillgång till entreprenadingenjör, inköpare och projektchef vid behov.

 

Vi jobbar i team där Blockchefens roll är att engagera och motivera medarbetarna genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta mot kund. Tillsammans jobbar vi ihop för att leverera den mest effektiva lösningen för både kunden och NCC.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett krav är fem års erfarenhet av produktion och en senior arbetsledande ställning. Du har sinne för god ekonomi och har god planeringsförmåga och är väl insatt i frågor rörande arbetsmiljö, säkerhet samt produktionstekniska lösningar och entreprenadjuridik inom mark och anläggning.

 

Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha passion för att prestera och leverera. Du behöver ta välgrundade beslut och agera med omtanke. Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Norrköping. B-körkort är ett krav för tjänsten då det förekommer resor i tjänsten och projekten kan finnas överallt i Östergötland. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Produktionschef Jörgen Kernell på 070- 660 90 48 alt jorgen.kernell@ncc.se eller Christine Gadd på 072 211 53 82 alt christine.gadd@ncc.se. Registrera din ansökan och CV, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast 2021-10-21.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans  

  

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blockchef Mark Inre Hamnen Norrköping