NCC

Blivande Projektchef till Civil West

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Till vår avdelning på NCC Civil West söker vi nu efter en Blivande Projektchef till vår väggrupp. Hos oss är du en del av en kompetent grupp på cirka 30 tjänstemän som utför stora till medelstora vägprojekt i regionen.

Jobbar du som platschef idag och söker ytterligare utveckling som Projektchef är detta en stor möjlighet för dig. 

Här är dina nya utmaningar

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna inom vårt företag. Rollen som platschef, är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar i ekonomi, tidsplanering, personalansvar och arbetsmiljö, där du har ett övergripande helhetsperspektiv. Du är både projekt- och teamledare och ansvarar för hela projektets genomförande - från uppstart till överlämnande till kund. Tillsammans med kunniga medarbetare och Underentreprenörer leder du det dagliga arbetet mot mål och har kontroll över tid, kvalitet och ekonomi. 

Projekten du kommer att arbeta med kommer att variera i storlek och kundgrupper beroende på din erfarenhet och kunskap. Stort fokus kommer att ligga på arbetsmiljö, struktur och kvalitet i alla våra projekt. För att du ska utvecklas på ett bra sätt i rollen har du ett tätt samarbete med projektchefen, samt att det finns ett nätverk för platschefer inom avdelningen som träffas frekvent där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor i samma roll.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker efter dig som söker en ny utmaning där du får möjligheter att på sikt utvecklas mot en roll som Projektchef.

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef ser vi att du har en byggteknisk ingenjörsbakgrund eller motsvarande, gärna mot anläggningssidan. Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från produktion som Platschef eller Senior Arbetsledare. Meriterande är om du har arbetat med medelstora eller större vägprojekt/infrastrukturprojekt mot statlig beställare och kommun. 

Som person trivs du att arbeta i team, är strukturerad, målinriktad. Du har en god förmåga att delegera ansvar och är trygg ledare som delar våra värderingar, ärlighet, respekt, tillit och framåtanda. 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-02-19. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef, Ola Granbom på telefon 0705-609066.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-02-19.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 2 timmar sedan . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande Projektchef till Civil West