NCC

Blivande Platschef/Platschef

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

Kom och hjälp oss att få vår anläggningsverksamhet i Skaraborg att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Skaraborg. Vi söker därför dig som är en erfaren arbetsledare och som är nyfiken och mogen att ta steget och utvecklas till platschefsrollen eller du som redan är platschef och söker nya utmaningar i Infraservices i Mariestad.

 

 

Här är dina nya utmaningar
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

 

Som Blivande platschef kommer du genom stöd och samarbete med platschef, projektchef och andra stödresurser kopplade till produktion utvecklas i din roll som arbetsledare för att successivt kliva in som platschef efter hand.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från arbetsledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som självgående arbetsledare och du är van att ta eget ansvar. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.

 

 

Kom och väx! 
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Mariestad med omnejd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Häggholm, projektchef, på telefon 070-274 88 92. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, men senast 2018-02-28 behöver vi få in din ansökan.

 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Mariestad

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande Platschef/Platschef