NCC

Blivande Platschefer

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi nu duktiga och drivna arbetsledare som vill utvecklas och inom snar framtid gå vidare till en roll som platschef.

Här är dina nya utmaningar
Inledningsvis går du in i rollen som Arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli Platschef för något av våra projekt. Som Arbetsledare kommer du att få ett omväxlande jobb. I nära samarbete med Platschef planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och säkerställer att vi håller det vi lovar. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i Arbetsledarrollen. Utmärkande för våra byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur och kvalité där du kommer att bli en viktig förebild i säkerhetsarbetet på arbetsplatsen.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
För att lyckas i rollen behöver du vara positiv, ansvarsfull och ordningsam samt trivas med arbete i produktionen. Vidare tror vi att du är engagerad och gärna tar på dig ansvar samt förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 

Vi tror att du som söker har relevant utbildning och/eller flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Meriterande för tjänsten är liknande arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller annan erfarenhet från närliggande tjänst inom produktion.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetsområde Östergötland.

B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Stefan Karlsson, tfn 079-078 77 17. Registrera din ansökan och CV snarast då urval sker löpande.

Välkommen med sin din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 november . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande Platschefer