NCC

Blivande platschef

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Avdelning Bostad Stockholm söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker nu dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som arbetsledare som vill utvecklas till rollen som platschef.  Vår bostadsavdelning i ansvarar för NCCs nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Avdelningen har ca 270 medarbetare fördelade i en affärsenhet, två produktionsenheter och en specialistenhet. Omsättningen 2016 var 1,1 mdr. Just nu bygger vi bland annat 370 i hyresrätter i Linaberg, vi utvecklar bostadsrätter tillsammans med kund i Täby Park, och ännu fler bostader i både Nacka och Tyresö. Avdelningen är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Så varför vänta, kom och bli en i våra produktionsteam på avdelning Bostad Stockholm! 


Här är dina nya utmaningar  

Som blivande platschef går du in i rollen som arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli platschef för något av våra projekt. 

Arbetet hos oss innebär olika projekt inom bostadsproduktion där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar också som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. 


Det här förväntar vi oss av dig 

Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningssam och som brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskoleutbildning inom byggteknik. Vi tror att du kommer utvecklas på ett bra sätt vidare i denna roll om du har arbetat ett antal år som arbetsledare med hus- eller bostadsprojekt eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren med minst 3-5 år från byggproduktion i roll i arbetsledande befattning, och med stor vilja att utvecklas. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Karin Österman de Wall, karin.osterman.de.wall@ncc.se. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2018-06-10.
 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande platschef