NCC

Blivande Installationsledare Kommersiella projekt

 

Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas. De senaste åren har vi genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i Hagastaden. Detta har resulterat i ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Storstockholm. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Avdelningen omsätter cirka 2 Mdr kronor. Vi har många spännande projekt framför oss, vi bygger och utvecklar kommersiella fastigheter i Stockholm. Vi producerar många installationsmässigt spännande och utmanande projekt som ställer höga krav på installationsledarens kompetens, drivkraft och innovativa förmåga. Därför söker vi dig som tillsammans med oss vill utveckla byggandet under många år framöver. Följ med på vår spännande resa!

Här är dina nya utmaningar

I rollen som blivande installationsledare hos oss samordnar och arbetar du tillsammans med såväl interna som externa resurser för att samordna och säkerställa installationslösningarna i byggprojekten. Du kommer på sikt att kunna bidra med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, anbudsingenjörer, inköpare och övrig organisation. Du kommer du få en aktiv del tidigt i anbuds- och systemskedet, du stöttar under projektering samt i själva produktionen och finns med ända fram till överlämnandet till vår kund. Som blivande installationssamordnare är du nyfiken och innovativ, egenskaper du använder för att hitta de bästa tekniska och mest ekonomiska lösningarna för projektet och vår kund.

För att lyckas väl i denna roll ser vi att du även har ambitioner att leda andra i framtiden.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

I den här rollen tror vi att du har en erfarenhet inom branschen inom installation och vill gå vidare i en ny roll. Du kan även vara relativt nyexaminerad från högskoleutbildning med inriktning installationsteknik eller så har du kanske lång erfarenhet inom byggbranschen och vill prova den här rollen som nästa steg i din karriär. Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse och nyfikenhet för att jobba med VVS, styr, regler, och el installationer, teknik och samordning. I denna roll kommer du få stora möjligheter att utvecklas i rollen installationsledare.

och att vilja utvecklas i rollen som installationssamordnare i vår specialistgrupp för installation. Som person är du idérik, kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska på ett sätt som personer omkring dig på olika nivåer förstår och uppskattar. Du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, du är flexibel och trivs också med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt på NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Kom och väx!

Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2018-03-02. Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Marie Holmberg, HR-specialist Rekrytering, marie.holmberg@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blivande Installationsledare Kommersiella projekt