NCC

Biträdande Blockchef Tunnel till Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nu söker vi en Biträdade Blockchef till vår projektorganisation på projekt Västlänkens deletapp Korsvägen. Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Din roll

Som Biträdande Blockchef berg/tunnel på Korsvägen är du direkt underställd Blockchef och ansvarar operativt för tunneldrivningens samtliga moment på projektet som innebär injektering, borrning, laddning, sprängning, utlastning, skrotning och förstärkning. Du är ansvarig för projektplanering och genomförande avseende kvalitet, tid, miljö, arbetsmiljö och ekonomi. På Korsvägen samarbetar du med ett team av duktiga arbetsledare och yrkesmän samt underentreprenörer för att skapa nya landmärken i vår närmiljö. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll i samordning och planering, vilket är avgörande betydelse för projektets framgång.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har flerårig erfarenhet av berg/tunneldrivning med god kunskap i tunneldrivningens cykel. Det är en fördel om du har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från en yrkes- eller högskola. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

 

Du skapar och upprätthåller en bra relation till din kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Biträdande Blockchef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

 

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader, vilket skapar möjligheter till en stor variation av projekt när Korsvägen är avslutat. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt Västlänken/Korsvägen i Göteborg. Arbetstiderna är antingen Mån-fre eller Mån-tors utan skiftgång. 

 

 

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering, jonas.a.andersson@ncc.se, 079-0787939 eller Sofia Lander, Blockchef, Sofia.Lander@ncc.se. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2020-02-16.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har redan upphandlade avtal gällande annonsering, bemanning och rekryteringslösningar. Därav undanber vi vänligen men bestämt kontakt med säljare av nämnda tjänster.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Biträdande Blockchef Tunnel till Västlänken