NCC

Bergarbetare till NCC Industry Berggruppen

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord. 

 

Vi utökar nu vår verksamhet med en ny borrigg och behöver därför förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare. Arbetsområdet är främst Gävleborg, Dalarna och Västernorrland. Arbete på andra orter kan förekomma.  

 

Här är dina nya utmaningar 

Detta är en kombinerad borr- och sprängtjänst där arbetet innebär bergsborrning ovanjord samt sprängning i både täkter och på entreprenadarbeten av olika slag. I denna roll är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag och sköta din egen borrvagn.  

 

Dina erfarenheter 

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har tidigare erfarenhet av borrning med maskiner typ T30 commando eller likvärdig radiorigg. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. Meriterande om du har sprängkort/borrkort. Viss datorvana samt B körkort är ett krav. 

 

Dina egenskaper 

Vi söker dig som är ansvarsfull och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. 

 

Ytterligare information 

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakrundskontroll på våra slutkanditer. 

 

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

 

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta vår Site Manager Jim Jonsson, 070 660 72 01. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-10-08. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 oktober . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Bergarbetare till NCC Industry Berggruppen