NCC

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne

Vi söker en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Nordvästra Skåne. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

 

 

Rollen som beläggningsarbetare/lagbas

Vi söker nu en beläggningsarbetare som kan arbeta i ett maskinlag på beläggningsverksamheten i Nordvästra Skåne. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. I rollen som lagbas ska du vara ett extra stöd till Operation Manager och du kommer ha ett utökat ansvar för exempelvis samordning av laget när det gäller utförandet av arbetet från praktiskt utförande till den digitala jobbrapporteringen samt att arbetet utförs med rätt kvalitet och säkerhet. Du kommer vara en viktig kugge i maskineriet.

 

Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad. 

 

 

Din profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt i maskinlag eller spriderlag. Har du dessutom haft rollen som lagbas eller motsvarande roll är det en extra merit.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Dessutom behöver du gilla att leda andra och att kunna fatta beslut när så krävs. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

 

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt samt våra STAR Behaviors som är ett komplement till våra värderingar.

 

 

Ytterligare information:

B-körkort är ett krav, BE- eller CE körkort är meriterande. Tjänsten avser en säsongsanställning/tillsvidareanställning på heltid med placering i Åstorp i Nordvästra Skåne.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operation Manager, Egzon Haxhibeqiri telefon 079-072 88 76 alternativt Area Manager, Oscar Legnesjö telefon 079-0728509. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-06-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Åstorp . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne