NCC

Beläggningsarbetare Värmland

Rollen som beläggningsarbetare

Som beläggningsarbetare arbetar du, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad. 

 

Din profil 

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt i maskinlag eller spriderlag.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Dessutom behöver du gilla att leda andra och att kunna fatta beslut när så krävs. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

 

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar ärlighet, tillit och respekt.  

 

Ytterligare information 

B-körkort är ett krav, BE- eller CE körkort är meriterande. Tjänsten avser en säsongsanställning på heltid med möjlighet till förlängning. Arbetsområdet är Värmland med placeringsort enligt överenskommelse. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtest på våra slutkandidater.

 

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

 

Kontaktpersoner 

Vid frågor kontakta gärna Area Manager Åve Vernersson på 0706994889 eller Area Assistant Markus Bern på 0706020644.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-15.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare Värmland