NCC

Beläggningsarbetare Uddevalla

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

 

Din roll
Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team och utföra beläggnings- och anläggningsarbeten.

 

 

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Erfarenhet av arbete inom beläggningsområdet eller erfarenhet av att underhålla och köra maskiner ses som meriterande. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ha grundläggande datorvana.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

 

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med god kamratskap.

 

 

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning som i förlängningen kan övergå i tillsvidareanställning.

 

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 7 september 2018.Kontaktpersoner:

Martin Wising
Site manager
0790727507

Joakim Andersson

0703489329

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 september . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare Uddevalla