NCC

Beläggningsarbetare till Västmanland

Inför nästa säsong, som startar i april 2022, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Västmanland.

 

 

Rollen som Beläggningsarbetare

Som beläggningsarbetare hos oss arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad. 

 

 

Din profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser det som meriterande om du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

 

 

Ytterligare information

B-körkort är ett krav. BE- eller C körkort är meriterande. Tjänsten avser tillsvidareanställning med placering i Västerås. Vi tillämpar provanställning.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Area Manager Robin Redander på mail robin.redander@ncc.se eller telefon 070 088 75 14 alternativt Operation Specialist Niklas Ehrlin på mail niklas.ehrlin@ncc.se eller telefon 076 521 67 63.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Vi går igenom ansökningarna löpande och sista ansökningsdag är 31 januari 2022.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare till Västmanland