NCC

Beläggningsarbetare till Stockholm

Bli en del av vårt team inom beläggningsarbeten på NCC Industry och var med och forma framtidens infrastruktur. Vi söker nu engagerade beläggnings- och markarbetare som vill vara med och skapa kvalitetslösningar inom asfalt. Hos oss får du utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö och vara en del av ett ledande företag inom branschen.

 

Så varför vänta? Ta steget och sök nu för att bli en del av vårt trevliga team inom beläggningsarbeten.

 

Rollen som beläggningsarbetare 

Var med och forma framtidens beläggningsarbeten som en viktig del av vårt erfarna och kompetenta team på NCC Industry. Tillsammans arbetar vi nära beställare och kunder för att skapa kvalitetslösningar inom beläggningsområdet. Hos oss får du inte bara ett utvecklande jobb utan även en trivsam arbetsplats.

 

Din profil 

Vi tror att du har en grundutbildning på gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Om du har erfarenhet inom beläggning eller mark och VA-arbeten är det ett stort plus. Men framför allt värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi söker efter någon som älskar utmaningar och trivs med att vara ute på fältet, både bland våra kunder och kollegor. Din samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft är egenskaper som vi lägger stor vikt vid. 

 

Och glöm inte, B-körkort är ett krav för denna position. 

 

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa och blomstra. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på någon av våra etableringar i Stockholm med omnejd, från Uppsala i norr till Södertälje i syd. Provanställning kommer att tillämpas.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Linus Lööv, Operation Manager Stockholm North, på 079-072 85 40 alternativt linus.loov@ncc.se eller Fredrik Björk, Operation Specialist Stockholm South, på 070-204 54 25 alterantivt fredrik.bjork@ncc.se.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare till Stockholm