NCC

Beläggningsarbetare till sprider

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Östergötland med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vår sprider med engagerade medarbetare. Vi söker därför dig som är driven, har hög samarbetsförmåga och söker utmaningar i ditt dagliga arbete.


Din roll

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.


Kompetenser

Vi söker dig som har som har gått bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning. För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, gärna med två års erfarenhet av handläggning. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med placering i Norrköping. B-körkort är ett krav.


Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Gustaf Sundkvist, 070-369 23 46. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-04-26.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 29 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare till sprider