NCC

Beläggningsarbetare till Skaraborg

Här är dina nya utmaningar  

Vi söker nu två beläggningsarbetare till Skaraborg då vi måste förstärka våra asfaltslag i Lidköping, Mariestad & Skövde. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. 

 

 

Dina erfarenheter och egenskaper  

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Erfarenhet av arbete inom beläggningsverksamhet är meriterande för tjänsten.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga. 

 

 

Ytterligare information

B-körkort är ett krav, BE- eller C körkort är meriterande. Tjänsterna avser en tillsvidareanställning på heltid med placeringort Lidköping.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2021-03-10.

 

 

Kontakt och ansökan  

Vi frågor kontakta gärna Morgan Hammarström, Operation Manager, tfn 070-578 88 86.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om Oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 mars . Arbetsort : Lidköping . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare till Skaraborg