NCC

Beläggningsarbetare Stora Projekt Sydväst

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi söker omgående en duktig och driven beläggningsarbetare till Stora Projekt Sydväst!

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare utföra några av de mest utmanande beläggningsprojekten i södra och västra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? I så fall råder vi dig att söka detta jobb!

Din roll
Som beläggningsarbetare på Stora Projekt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor. Du tillhör ett team som utför större beläggningsarbeten med Trafikverket som huvudsaklig beställare.

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av arbete inom beläggningsområdet. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ha datorvana.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats med god kamratskap.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2018-03-31. Har du frågor om tjänsten kontakta Area Manager Håkan Storck 070-301 66 42 eller HR-partner Emma Thoresson 072-221 53 15.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare Stora Projekt Sydväst