NCC

Beläggningsarbetare med lagbasansvar

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Örebro 

Inför nästa säsong, som startar i mars/april 2024, söker vi en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Örebro. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

 

Rollen som beläggningsarbetare/lagbas

Vi söker nu en beläggningsarbetare som ska inneha rollen lagbas i ett maskinlag på beläggningsverksamheten i Örebro län. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. I rollen som lagbas ska du vara ett extra stöd till Operation Manager och du kommer ha ett utökat ansvar för exempelvis samordning av laget när det gäller utförandet av arbetet från praktiskt utförande till den digitala jobbrapporteringen samt att arbetet utförs med rätt kvalitet och säkerhet. Du kommer vara en viktig kugge i maskineriet.

 

Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra både stora och mindre beläggningsarbeten. Eftersom karaktären och storleken på arbetena skiljer sig åt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ge dig stora möjligheter till utveckling inom yrket. Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad. 

 

Din profil 

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt i maskinlag eller spriderlag. Har du dessutom haft rollen som lagbas eller motsvarande roll är det en extra merit.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Dessutom behöver du gilla att leda andra och att kunna fatta beslut när så krävs. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

 

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information 

B-körkort är ett krav, BE- eller CE körkort är meriterande. Tjänsten avser en säsongsanställning/tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

 

Ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Operation Manager, Claes Persson telefon 070-385 87 54 alternativt Operation Specialist, Anders Olsson telefon 070-640 93 24. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-11-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare med lagbasansvar