NCC

Beläggningsarbetare/ Maskinförare till Sektor Asfalt Nord

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi behöver inför säsongen 2019 förstärka vår organisation i Norrland med en engagerad och driven medarbetare.
Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!


Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Du kommer att få arbeta i ett stor geografiskt område i Sverige. Med allt ifrån dem värmländska skogarna till Kiruna i norr. Men även arbete på annan ort kan bli aktuellt.


Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom fordon, teknik eller anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.


Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.


Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med utgångspunkt från hemmet.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Vill du veta mer om tjänsten?
 
Vänligen kontakta Site Manager Kenneth Ritola, 070- 510 41 29. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-05-05. Registrera din ansökan och CV nedan.
Välkommen med din ansökan!


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Beläggningsarbetare/ Maskinförare till Sektor Asfalt Nord