NCC

Avdelningscontroller NCC Building Norrland

Ett spännande och utmanande uppdrag väntar dig som vill anta rollen som avdelningscontroller hos oss på NCC! Som avdelningscontroller har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla ekonomistyrningen inom avdelningen. Det finns få branscher där du har möjlighet att göra ett så bestående avtryck på framtiden som i byggbranschen. På samhället, på miljön och för enskilda människor. NCC tar den möjligheten på allvar och söker dig som vill vara med och bidra till att göra framtiden lite bättre för många fler!

 

NCC Building Sweden

Vi bygger och renoverar hållbara bostäder, kontor, vårdbyggnader, skolor, sportanläggningar och offentliga byggnader för offentliga och privata kunder i Sverige. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building Sweden projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden. Building Norrland befinner sig i en tillväxtfas och vi står inför uppstart av en rad spännande och komplexa projekt.

 

Rollen som Avdelningscontroller

Som avdelningscontroller kommer du stödja, analysera och följa upp verksamheten, vilket bland annat innebär ansvar för prognos- och budgetarbete, utfallsrapportering samt bokslut. Du kommer att vara avdelningens ekonomiexpert och agera bollplank i allt från affärsupplägg till fakturafrågor samt att du kommer ha ett nära samarbete med avdelningschef och ta en aktiv roll i ledningsgruppen. Du blir även en nyckelspelare när det handlar om att utveckla avdelningens kunskaper inom ekonomiområdet, genom exempelvis ekonomiutbildningar. Tjänsten är med placering på något av våra större kontor i Norrland och du kommer att rapportera till divisionscontroller.

 

Din profil

Du är en analytisk person som har förmågan att se detaljerna men samtidigt hålla ihop helheten. Du är trygg i din yrkesroll och trivs att arbeta självständigt med stort ansvar. Som avdelningscontroller har du många kontaktytor och nära samarbeten med andra, därför är det viktigt att du är en lagspelare och har en förmåga att utveckla goda relationer.

 

Du har en akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande och flerårig erfarenhet med relevanta arbetsuppgifter. Du har även erfarenhet av att bearbeta information från olika affärssystem, systemintresse och mycket goda Excel och Powerpoint kunskaper är ett krav. Tidigare erfarenhet från Power BI, är meriterande. Då du även kommer agera kravställare kopplat till rapportering och redovisning, är det viktigt att du har hög integritet.

 

Vi arbetar i en värld av förändring vilket också ställer krav på att du har öga för effektivisering och ett driv för implementering av nya, smarta lösningar i våra arbetssätt. Erfarenhet från byggbranschen och arbete i produktionsprojekt med successiv vinstavräkning är meriterande, men inget krav. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift och innehar körkort B.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och din placering blir på något av våra lokalkontor i Norrland (Sundsvall, Östersund, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik eller Luleå) Resor i tjänsten kan förekomma till andra kontor inom vår avdelning.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2023-12-13. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, för frågor når du Fanny Reinhardt Kånge, HR-specialist Rekrytering på 0762–827148 eller Peter Hagström, Divisionscontroller på 0706-385905.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

 

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

 

NCC - ett av Nordens ledande byggföretag

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 december . Arbetsort : Norrland . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Avdelningscontroller NCC Building Norrland