NCC

Avdelningschef till NCC Building Västmanland/Sörmland

NCC Building är NCC:s största affärsområde och finns representerad i hela Norden med en stark ställning på den svenska marknaden. NCC Building bygger bostäder, kontor, offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader.

Avdelningen har stora projekt såsom ex Lögarängsbadet samt om- och nybyggnationer av Sörmlands sjukhus i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm.

Som Avdelningschef…
har du har ett övergripande ansvar för en verksamhet med en betydande omsättning och ca 250 medarbetare. Du har budget- och resultatansvar och är ytterst ansvarig för att driva tillväxten, öka konkurrenskraften och säkerställa god lönsamhet.

Du har ett stort fokus på samverkan och förväntas bli en ambassadör för NCC bland kunder, leverantörer och beslutsfattare i branschen.

Då tjänsten är en nyckelroll inom NCC Building kommer du att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen i bolaget. Du rapporterar till Division Chef för Mellan/Nord i Building Sverige och du ingår i Divisionsledningen.

Vad vi söker
För att lyckas i rollen behöver du som person vara engagerad, affärsmässig och resultatfokuserad med förmågan att ta tillvara på utvecklingspotentialen inom avdelningen. Vi ser också att du är en skicklig kommunikatör och har lätt för att entusiasmera och motivera andra. 
Att du har en akademisk examen samt många års erfarenhet i ledande och affärsdrivande befattningar i byggbranschen är en förutsättning, samt att du är en erfaren ledare och är van att ha ett stort affärsansvar. Vidare är god marknadskännedom och ett starkt kontaktnät i branschen viktiga egenskaper.


Vad vi erbjuder
Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Sista ansökningsdag är 22 oktober, men vi arbetar med löpande urval. Du är därför välkommen med din ansökan snarast. Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Gunnar Masthagen 0705-664347 ,  gunnar.masthagen@ncc.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Avdelningschef till NCC Building Västmanland/Sörmland