NCC

Avdelningschef Infra Service Nord

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra Service, som arbetar inom mark-, väg-, anläggning, ser positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Vi söker nu en ny Avdelningschef till Infra Service Nord

Rollen hos oss 
Som chef för Infra Service Nord är du övergripande ansvarig för en verksamhet med en omsättning på ca 800 mkr SEK och ca 200 medarbetare. Du har fullt budget- och resultatansvar samt är ytterst ansvarig för att driva utvecklingen inom avdelningen framåt. Avdelningen är i en utvecklingsfas med utgångspunkt från en plattform av att vara en stark aktör på en växande infrastrukturmarknad. Det kommer att ställa krav på ett ledarskap som fokuserar på såväl affären som vidareutveckling av medarbetare och produktionseffektivitet. Du kommer att ha en nyckelroll inom NCC och förväntas bidra till att stärka NCCs position på marknaden. Du rapporterar direkt till Divisionschefen för NCC Infra Service och ingår i divisionens nordiska ledningsgrupp.

Dina erfarenheter 
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskole/universitetsutbildning samt flera års erfarenhet från ledande befattningar i byggbranschen. Du är en mycket erfaren ledare som är van vid att ta ett stort affärsansvar. Du har god marknadskännedom och en gedigen kunskap om branschen.

Dina egenskaper 
Som person har du ett starkt driv i att utveckla affärer och lönsamhet, vidare är du resultat-fokuserad i kombination med en förmåga att på ett kreativt sätt ta tillvara utvecklingspotentialen inom avdelningen. Du är strukturerad, kan stå upp för tuffa beslut och har samtidigt lätt för att entusiasmera och inspirera. Du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning i Norrland. Placeringsort kan diskuteras.

Kom och väx 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För ytterligare information 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Henrik Löfgren, Divisionschef NCC Infra Services, tel. 070-353 91 40. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-03-20.

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Umeå

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Offentliga jobb


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Avdelningschef Infra Service Nord