NCC

Avdelningsadministratör till Building Väst

Vi söker nu efter vår nya avdelningsadministratör till oss på Building Väst!

 

Är du en person som trivs med att ha en central och sammanhållande funktion i vår avdelning, har en hög grad av administrativ förmåga och systemförståelse är det här troligen rollen för dig!

 

 

Rollen som Administratör

Som administratör kommer du att ha en central funktion i vår avdelning och vara en mycket uppskattad resurs för våra chefer och medarbetare i det dagliga arbetet. Du fungerar som en sammanhållande länk i ett brett spektrum av frågor som gör att många kommer till dig.

 

För att konkretisera vad du kommer att göra, är ditt ansvar i första hand, att stötta avdelningschef och ledningsgruppen med administrativt stöd. Det kan handla om att sköta bokningar av konferenser och resor, koordinera och skicka ut kallelser, föra protokoll, uppdatera maillistor och bokning av avdelningssammankomster samt upprättande av presentationsmaterial.

 

Du kommer även att utföra viss HR administration så som att bistå HR med att upprätta avtal, uppdatera organisationsscheman, förmedla organisationsnyheter samt administrering av personal i vårt HR-system. Du ansvarar även för kundfaktureringar, internbokningar och internfakturering i Debbi samt leverantörsgarantier och projekt-anmälningar/uppdateringar i GR/projektservicedatabasen.

 

 

Din Profil

Vi ser att du är serviceminded ut i fingerspetsarna och tycker om att kommunicera med andra. ”Du kommer att bli avdelningens guide” för att sammanfatta avdelningschefens beskrivning. Du gillar att jobba självständigt och har en förmåga att ta egna beslut.

 

Vi ser gärna att du har en motsvarande erfarenhet från en liknande tjänst, starkt meriterande från ett entreprenadbolag vilket gör att du har en förståelse för vår typ av verksamhet och arbetssätt. Vi förutsätter att du har en IT mognad och trivs med att arbeta i olika administrativa system.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare. Du är placerad på vårt nyrenoverade aktivitetsbaserade kontor i Göteborg och rapporterar till Avdelningschef Building Väst.

 

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte att ansöka omgående då vi tillämpar löpande urval. Dock är sista dagen för att skicka in din ansökan 2021-08-15.

 

Har du frågor kring tjänsten når du Avdelningschef, Henrik Bergman på telefon 0735-366290 alternativt HR Partner, Marie Boqvist på telefon 0700205775.

 

Vi ser fram emot din ansökan.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Avdelningsadministratör till Building Väst