NCC

Assistent

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Region Infra Stockholm är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark- och anläggning i regionen. Inom det närmaste decenniet står Stockholm inför stora investeringar i infrastrukturprojekt såsom förbifarten, utbyggnad av spårtrafiken samt omfattande kontor- och bostadsprojekt. 

Vill du jobba med oss?

I rollen som assistent kommer du arbeta nära vår Regionchef Camilla Magnusson men även stödja övriga chefer i regionen. I ditt arbeta ingår en stor variation av arbetsuppgifter såsom att;

  • koordinera och organisera möten och konferenser
  • sammanställa informationsutskick i regionen, koordinera månadsinformationer live, publicera nyheter på SharePoint
  • fungerar som super user för SharePoint och Teams där du ansvarar för stöd till kollegor och strukturerar samarbetsyta för regionledningen
  • inför möten sammaställa presentationer och underlag, förbereda och följa upp beslutspunkter
  • sammanställa statistik och göra uppföljningar
  • delta som representant i olika forum i NCC såsom Office 365, "Nya kontoret", matråd
  • hantering av fakturor, reseräkningar och viss hr-administration
  • ansvara för kontorsmiljö, arkiv och allmänna kontorsuppgifter
  • kontaktperson gentemot interna servicefunktioner

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är en erfaren assistent. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Office 365, särskilt i SharePoint och Teams. Du har förmåga att prioritera och planera och arbetar med ordning och reda, noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Arbetet är självständigt och kräver ansvarstagande, flexibilitet, serviceinriktning, lyhördhet och initiativ. Vidare har du lätt för att ta kontakt med andra människor och upprätthålla ett gott samarbete. Då rollen kan innefatta viktig och sekretessbelagd information måste du ha hög integritet och gott omdöme. Du uttrycker dig väl muntligt och skriftligt både på svenska som engelska. Du kommer att vara en central person i regionen och ha mycket kontaker. Vi värdesätter därför att du kan bemöta både interna och externa kontakter på ett bra sätt.

Vi erbjuder

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap och är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt huvudkontor i Solna.

Intresserad?

Kontakta gärna Regionchef Camilla Magnusson 08-585 518 24 eller Maria Flink HR-Partner 0709-18 15 45 om du har frågor och vill veta mer om tjänsten. Registrera din ansökan och ladda ner din CV och personliga brev nedan. Vi kommer att granska ansökningarna löpande, sista ansökdningsdatum är 2018-09-03.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Assistent