NCC

Area Sales Representative NCC Stenmaterial

Är du en affärsutvecklande säljare nyfiken både på kundens verksamhet och vårt erbjudande? Ser du möjligheter och kan driva projekt fram till lösning och affär med många kontaktytor? Då är du kanske den nya kollegan vi söker. Vi på Stenmaterial inom NCC arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsfokuserat företag. Detta innebär att våra produkter och tjänster i vårt totala erbjudande också kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet. Som ett led i att nå våra strategiska mål vill vi nu stärka vår organisation med Area Sales Representative i Väst.

 

 

Rollen som Area Sales Representative

Du får vara med och utveckla Sektor Stenmaterials erbjudande och skapa attraktiva och kundanpassade lösningar som driver företaget till en ännu starkare position på marknaden. Du ansvarar för försäljning och marknad för dina nyckel kunder och i ditt segment. En viktig del i din roll är att öka försäljningen till befintliga och nya kunder, aktivt arbeta med kundbesök för att identifiera nya affärsmöjligheter samt hitta vägar att nå kundsegment och marknader utifrån strategiska mål. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med den lokala produktionspersonalen, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning.  

 

 

Din profil

Vi söker dig som är strategisk i ditt affärs- och försäljningstänk, kan identifiera nya affärsmöjligheter, se parametrarna, hitta synergier och bygga och driva affären fram till avslut. 

 

Vi ser gärna att du har en akademisk examen men det är inget krav om du i övrigt har rätt kvalifikationer. Du har dokumenterad erfarenhet av komplex försäljning och har du erfarenhet av att arbeta med ballastmaterial, täktverksamhet eller anläggningsbranschen är det meriterande. 

 

Stor vikt kommer att läggas vid din person: Förtroendeingivande med ett starkt eget driv, proaktiv med förmåga att skapa långvariga kundrelationer med fokus på hållbarhet i form av nöjda kunder, kvalitet och lönsamhet. 

 

Du är en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med teamet samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. 

 

 

Ytterligare information

Placering för tjänsten är region Väst. Tjänsten innebär en hel del resor då kundbesök är frekvent förekommande. B-körkort är ett krav. 

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-10-05. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Sales Representative NCC Stenmaterial