NCC

Area Sales Manager

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. 

Här är dina nya utmaningar
NCC Industry AB, Division Asfalt är inne i en expansiv fas. Vi söker därför  nu vår nya Area Sales Manager som vill vara med och utveckla vår nya försäljningsorganisation i Region Väst. 

Som Area Sales Manager  på division Asfalt ansvarar du för både privata och offentliga kunder inom hela Region Väst och men med huvudsakligt fokus på östra delen. Tjänsten innebär att du i nära samarbete med vår produktionsorganisation driver affären från kontaktskapande och nätverksbyggande till anbud, förhandlingar och uppföljning av genomförda arbeten.

Det här förväntar vi oss av dig
Du kan, eller har ett intresse av att lära dig mer om, asfalt så att du kan bli vår nya expert gentemot våra interna och externa kunder. Du ska aktivt söka upp våra kunder, vara aktiv i olika närverksträffar samt digitala forum för att hålla dig à jour med vad som är på gång. Tillsammans med platschefer och produktionspersonal hittar ni det bästa sättet att nå ut och öka kännedomen om vår produktportfölj. 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du drivs av att göra och få hem affären och har därmed ett strategiskt tänkande när det gäller relationen till kunderna. Du är entreprenör till din läggning och har haft en säljinriktad roll gärna från entreprenadbranschen i en kundnära roll. För att lyckas i rollen krävs att du har initiativförmåga, stor drivkraft, är målmedveten och resultatorienterad. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

En byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskoleutbildning inom bygg/anläggning eller ekonomi är  meriterande. Har du erfarenhet och kunskap om asfalt och beläggning är det också meriterande. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. 

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare med utgångspunkt från vårt kontor i Jönköping eller något av våra andra kontor i den östra delen av regionen. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Regional Sales Manager Björn Carlsson, 0760-788 118 alternativt till HR Specialist Karin Österman de Wall, 079-078 7210. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 23 Mars 2018. 

Kom och väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Sales Manager