NCC

Area Manager/Arbetschef

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi behöver omgående förstärka vår organisation med en erfaren och driven Area Manager till vårt arbetsområde i Södra Stockholm, Södertälje och Sörmland.

Din roll

Som Area Manager hos oss ansvarar du för att säkerställa och bidra till utveckling och lönsamhet av Area Manager-området, divisionen och affärsområdet genom att säkerställa maximalt effektiv produktion och säljarbete inom ramen för NCC:s och affärsområdets strategier, policys, riktlinjer och värderingar. Du kommer ha det övergripande ansvaret att leda och driva ditt arbetsområde under Region Manager samt tillhöra Region Östs ledningsgrupp. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara följande:

 • Säkerställa rätt kompetens/processer och ett enhetligt arbetssätt inom Arean.
 • Tillsätta, fördela och utveckla underställd personal enligt uppsatta mål
 • Optimera resurser, skapa förutsättningar för maximalt effektiv produktion
 • Verka för synergier inom sektorn utifrån uppsatta mål och strategier
 • Säkerställa att samarbetet mellan affärsområdets sektorer/divisioner gynnar affärsområdets helhet och stärker värdekedjan.
 • Bevaka marknaden, upprätthålla kundkontakter och säkerställa att ett effektivt säljarbete av kunderbjudanden bedrivs. Planera säljarbetet i samarbete med Site Managers/säljare.
 • Säkerställa långsiktig lönsamhet för Area området
 • Upprätta och rapportera Areans ekonomi och verksamhet.
 • Arbeta aktivt med att utveckla NCCs arbetsmiljö inom Area Manager området.
 • Bedriver verksamhetsförbättrande åtgärder samt leder och utvecklar underställd personal
 • Ansvar för att säkerställa och bidra till utveckling och lönsamhet inom ev region, sektorn och affärsområdet.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning med erfarenhet av liknande position inom byggbranschen där du med fördel har flerårig arbetslivserfarenhet inom asfalt eller vägbyggnad. Vidare har du arbetat i en ledande position under flertalet år samt har goda kunskaper inom produktionsplanering- och kalkyler, entreprenadjuridik och ekonomisk uppföljning. Stort nätverk inom branschen ses som meriterande.

Egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du drivs av att arbeta i en roll där ditt ledarskap och din produktionskompetens kommer att sättas på prov. Vidare är du lyhörd, affärsmässig och en tydlig ledare som har lätt att bygga nätverk, skapa samt upprätthålla relationer med såväl kunder, medarbetare som andra intressenter. Rollen kräver mycket goda administrativa och ekonomiska kunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information

B-körkort är ett krav. Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller Region Manager, Andreas Linder 0702- 28 34 28. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-03-23.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Manager/Arbetschef