NCC

Area Manager till Asphalt North Västerbotten- Är du vår nya arbetschef?

Vill du vara med och utveckla affärer och team?

Som Area Manager får du en varierande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

 

Rollen som Area manager i Västerbotten

Som Area Manager får du ansvar för att leda och utveckla verksamheten tillsammans med skickliga medarbetare. Du har personal, budget och resultatansvar samt miljö- och arbetsmiljöansvar. Tillsammans med ditt team, som består av Operation Managers, Operations Specialist och Area Assistant, förväntas du fortsätta utveckla medarbetare och verksamheten för att möta våra kunders framtida behov. Du rapporterar till Head of Department för Asphalt North och du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du får en strategiskt viktig roll.

 

Din profil

För att trivas i rollen som Area Manager bör du vara affärsinriktad, självständig och ha hög social kompetens. Som ledare är du trygg i dig själv, med ett genuint intresse för att utveckla människor. Du är skicklig på att bygga och utveckla team, med ett särskilt fokus på att utveckla ledare som i sin tur kan skapa nya ledare. Din kommunikativa förmåga skapar och utvecklar goda relationer med alla, från medarbetare till kunder och leverantörer. Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, med fördel från beläggnings- eller anläggningsbranschen och med tidigare erfarenhet som chef och ledare. Du har en tekniskt inriktad utbildning på högskolenivå, eller arbetslivserfarenhet som kan kompensera för motsvarande utbildningsnivå.

 

Din förmåga att lyssna och din ödmjukhet genomsyrar ditt ledarskap och bidrar till att andra gärna vill följa dig. Värderingar som ärlighet, respekt och tillit går i linje med dina egna värderingar. Att aktivt verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. 

 

Ytterligare information

Placeringsort är Umeå. Tjänsten innebär resor, främst i regionen, övernattning kan förekomma. B-körkort är ett krav. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

 

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. 

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Head of Department Johan Brus, telefonnummer 070 328 73 85. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-10-15

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 5 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Manager till Asphalt North Västerbotten- Är du vår nya arbetschef?