NCC

Area Manager

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Area Manager i en mycket expansiv geografi? NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom stenmaterial, asfalt och vägbeläggning.

 

Region Middle East är ett av Sveriges mest expansiva områden inom stenmaterialbranschen och NCC Industry har en stark marknadsposition, samtidigt som vi har en offensiv tillväxtambition. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö där du kommer utgöra en viktig kugge för vår gemensamt lyckosamma framtid.

 

 

Här är dina nya utmaningar

För bästa möjlighet att tillsammans uppnå framtidens utmaningar är regionen indelad i tre Area Manager-områden. Som Area Manager för Area East har du en viktig roll i att strategiskt och operativt utveckla, forma och driva täkt- och terminalverksamheten i området Stockholms- och Uppsala län.

 

I rollen ingår att:

• Kontinuerligt bevaka marknaden, leda sälj- och anbudsarbete samt att utveckla enheten mot våra högt satta strategiska mål.

• Ansvara för löpande rapportering och prognostisering samt säkerställa att enheten når sina ekonomiska mål. Du har även ytterst ansvar för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöarbetet.

• Ansvara för att leda och utveckla personalen i geografin vilket idag är ca 15 tjänstemän samt flertal yrkesarbetare och underentreprenörer.

 

Till din hjälp finns ett gediget centralt stabstöd i form av bl.a. Legal, Råvaruförsörjning, Inköp och KMA. Du rapporterar till Region Manager för NCC Industry AB, Region Middle East och ingår i regionens ledningsgrupp där du har en strategiskt viktig roll.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Du har tekniskt inriktad utbildning på högskolenivå. Gedigen, relevant arbetslivserfarenhet kan kompensera för en annan utbildningsnivå. Vi ser gärna att du idag arbetar i en liknade roll och har flerårig arbetslivserfarenhet inom ballast-, annan industriell verksamhet alternativt anläggningssidan med tydligt affärsmässigt fokus.

 

För att lyckas i tjänsten är du affärsorienterad och har en gedigen erfarenhet från att ha arbetat som chef och ledare med goda referenser från tidigare uppdrag. Du arbetar resultatorienterat med en förmåga att entusiasmera och utveckla personal till långsiktigt lönsamma team. En viktig förutsättning för att lyckas i rollen är också att du har ett genuint och brett intresse av ekonomi med vana att arbeta med budget och prognoser samt genomförande av nödvändiga korrigeringar. 

 

Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ och har en naturlig förmåga att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare är du strukturerad samt en person som drivs av att leverera resultat. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande.

 

Att verka för en god arbetsmiljö och att du delar våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit är en självklarhet för dig. Läs gärna mer på www.ncc.se/om-ncc/om-koncernen/varderingar/

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringen är i första hand på vårt kontor i Rosersberg, norr om Stockholm. Alternativ placering kan vara i Solna eller Västberga. Tjänsten innebär resor, främst i regionen, övernattning kan förekomma

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-12-07. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Har du frågor om tjänsten kontakta Thomas Berggren, Region Manager, thomas.berggren@ncc.se, 070-579 02 48 eller Suzanne Falk, rekryteringsansvarig, suzanne.falk@valona.se, 070-594 10 36.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 9 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Manager