NCC

Area Manager

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Region Middle East är ett av Sveriges mest expansiva områden inom stenmaterialbranschen. NCC Industry har en stark tillväxtambition och vi är fast förankrade i att lyckas med det vi företagit oss. 

Regionen är indelad i tre stycken Area Manager-område, för den bästa möjligheten att tillsammans uppnå framtidens utmaningar. Som en blivande medarbetare i denna region utgör du en viktig kugge för vår gemensamt lyckosamma framtid – på kort och lång sikt.


Här är dina nya utmaningar

Som Area Manager har du en viktig roll i att strategiskt och operativt utveckla, forma och driva täktverksamheten i vårt Area Managerområde Middle. Geografin omfattar Östergötland, Södermanland, Västmanland, Örebro och Värmland.

I rollen ingår att kontinuerligt bevaka marknaden, leda anbudsarbete och att utveckla enheten mot våra strategiska mål. Du ansvarar för löpande rapportering och prognostisering samt säkerställer att enheten når sina ekonomiska mål. Du har även ytterst ansvar för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöarbetet.

Som Area Manager är du ansvarig för att leda och utveckla personalen i geografin. Area Middle har idag totalt ca 30 anställda, 15 tjänstemän och 15 yrkesarbetare.

Du kommer att rapportera till Region Manager för NCC Industry AB, RM Middle East och ingår i regionens ledningsgrupp, där du har en strategiskt viktig roll.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som vill anta en utmanande och varierande yrkesroll i en mycket expansiv geografi. Du som söker tjänsten har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom bygg- och anläggning, industriell ekonomi eller annan inriktning som kan ses som likvärdig. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom krossverksamhet, annan industriell verksamhet alternativt bygg- och anläggningsverksamhet.

För att lyckas i tjänsten har du tidigare erfarenhet av att leda personal samt god vana av att arbeta med budget och prognoser samt genomförande av nödvändiga korrigeringar. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande.

För denna tjänst värdesätter vi att du är affärsmässig, handlingsinriktad och en erfaren ledare. Som person är du engagerad, kommunikativ och duktig på att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare är du strukturerad, initiativtagande samt en person som drivs av att leverera resultat.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidaranställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker så efter överenskommelse. Tjänsten innebär resor, varvid B-körkort är ett krav. Övernattning i tjänsten förekommer. Möjliga placeringsorter är Linköping, Norrköping, Örebro eller Eskilstuna.

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-09-29. Registrera din ansökan och CV nedan.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Region Manager Thomas Berggren, 070-579 02 48 el thomas.berggren@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Area Manager