NCC

Arbetsmiljöutvecklare

Har du erfarenhet av att arbeta med organisations- och utvecklingsfrågor? Är arbetsmiljö precis lika intressant och prioriterat för dig som det är för oss på NCC? Vill du vara en del i en organisation där vi ständigt strävar efter att förbättra säkerheten på våra arbetsplatser och där ”hålla nollan” är högst på agendan? Är du också en duktig projektledare som kan hålla ihop projekt och driva dem framåt till slutförande? Då kanske du är vår nya kollega!  

 

Vi förstärker nu vår organisation inom arbetsmiljö med en arbetsmiljöutvecklare. 

 

Rollen som arbetsmiljöutvecklare 

Som arbetsmiljöutvecklare på NCC Sverige får du en nyckelroll i utvecklingen och förvaltningen av vårt arbetsmiljöarbete. Inom dina ansvarsområden ligger att utveckla processerna i verksamhetssystemet så att det ger ett bra stöd till verksamheten. Du kommer att leda viktiga utvecklingsprojekt inom arbetsmiljöområdet och hålla ihop arbetsgrupper som består av våra arbetsmiljöingenjörer. 

 

I det strategiska arbetet blir du en viktig aktör i att tillsammans med arbetsmiljöcheferna från våra tre affärsområden driva arbetsmiljöledningens arbete. Utöver arbetet inom NCC Sverige kommer du att delta i NCC-koncernens arbetsmiljöarbete och representera NCC i olika externa forum och arbetsgrupper. 

 

Organisatoriskt kommer du att tillhöra staben för NCC Building Sverige och rapportera till affärsområdets arbetsmiljöchef. 

 

Din profil 

Denna tjänst är för dig som har en högskoleutbildning inom relevant område och som har några års erfarenhet av verksamhetsutveckling samt projektledning inom utvecklingsprojekt. Erfarenhet från arbetsmiljöområdet meriterande. 

 

Vi lägger ett stort värde i att du är van att arbeta självständigt, har ett intresse för processutveckling, är lösningsorienterad och tycker om att tillsammans med andra hitta nya vägar framåt. Arbetet kommer ge dig stora möjligheter att självständigt bedriva utvecklingsarbete.  

 

Som person är du noggrann och drivs av ett stort resultatfokus. Du är duktig på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och att du är samarbetsinriktad och lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. 

 

Ytterligare information 

Tjänsten är tillsvidare med placering där du med enkelhet kan ta dig till de större städerna i Sverige. Du behöver kunna resa någon dag i månaden främst inom Sverige. 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.  

 

Kontakt och ansökan 

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Lars Bergström, arbetsmiljöchef Building Sverige, 079-072 77 72 eller Karin Österman de Wall, HR-specialist Rekrytering, 079-078 72 10. Skicka in ditt CV och brev senast den 2022-12-08. Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Om oss 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsmiljöutvecklare