NCC

Arbetsmiljöingenjör - Civil Uppsala/Gävle/Dala

Affärsområde NCC Infrastructure, är ett nordiskt affärsområde inom NCC, specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur och anläggning. Till Region Civil Uppsala/Gävle/Dala söker vi en arbetsmiljöingenjör. Regionen består av ca 270 medarbetare och är inriktade på projekt inom anläggning och infrastruktur så som exempelvis mark-, väg-, bro-, industri och vindparksprojekt.

 

Inom NCC pågår det oavbrutet arbete i att förbättra säkerheten på våra arbetsplatser där vi lägger mycket stor vikt vid ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi har en kultur som präglas av säkerhet och omtanke där vi anser att agera är att bry sig om.

 

 

Mer om tjänsten

Affärsområde Infrastructures svenska verksamheter stöttas av ett team bestående av sex arbetsmiljöingenjörer regionvis runt om i landet, med gemensam arbetsmiljöchef. Arbetet är självständigt inom tilldelat geografiskt område, samtidigt som du arbetar nära dina arbetsmiljökollegor inom gruppen i utvecklingsarbete och erfarenhetsutbyte. Totalt är vi ett 30-tal personer som arbetar inom arbetsmiljöområdet på NCC i Norden, vilket medför möjlighet till samarbete även över affärsområdena i andra nätverk och konstellationer

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsmiljöingenjör arbetar du nära verksamheten, våra projekt, chefer och medarbetare. Du stöttar i det operativa arbetsmiljöarbetet från riskbedömning till uppföljning och en stor del av din arbetstid arbetar du ute i våra projekt runt om i din region. Tillsammans med dina arbetsmiljökollegor ansvarar du även för att utbilda inom området för att öka NCC:s medarbetares kompetens inom hälsa och säkerhet.

 

Du medverkar också i utvecklingen av vårt systematiska arbetsmiljöarbete, genomför kontroller och arbetsmiljörevisioner för att förankra och säkerställa att vårt arbetssätt efterlevs. Ansvaret för utredning vid allvarliga incidenter hanteras av våra arbetsmiljöingenjörer. NCC eftersträvar noll olyckor samt att skapa förutsättningar för att alla ska må bra och utvecklas.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller likvärdigt, samt några års erfarenhet av kvalificerat arbetsmiljöarbete. Du har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor och en förmåga att inspirera andra inom området och vana från att kommunicera med olika mottagare i tal och skrift, både på svenska och engelska.

 

Som person vill du bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor och trivs med att arbeta med stor bredd av frågor nära verksamheten. Du behöver vara en person som trivs med att självständigt styra, prioritera och planera din arbetsdag med hänsyn till behoven från verksamheten och vara del av ett företag som bidrar till utvecklingen inom arbetsmiljöområdet. 

 

 

Ytterligare information

Placeringsort för tjänsten är vid något av våra kontor inom regionen - Borlänge, Gävle eller Uppsala. Arbetet kräver en hel del resor då du stödjer projekt och chefer inom regionen, varvid B-körkort är ett krav.

 

 

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi anser att arbetsmiljö inte bara är regler och föreskrifter, utan för oss handlar det om att vara en god förebild och en ambassadör för säkra arbetsplatser. Säkerhetskulturen har en stor inverkan på hur vi arbetar och hur arbetsmiljön ser ut på våra arbetsplatser. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsmiljöchef Cecilia Lundgren på telefon 070 227 67 10 eller HR-Specialist Rekrytering Matilda Jönsson på telefon 070 088 78 52. Din ansökan vill vi ha senast den 19 januari, intervjuer startar först efter sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan

 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 7 timmar sedan . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsmiljöingenjör - Civil Uppsala/Gävle/Dala