NCC

Arbetsmiljöingenjör Building Sydost

Arbetsmiljöingenjör till projekt Tidaholmsanstalten

Brinner du för arbetsmiljö och söker en ny utmaning? NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Som Arbetsmiljöingenjör blir du en del i av ett team som ständigt strävar efter att utveckla säkerheten genom att skapa trygga och hälsosamma arbetsplatser med sunda arbetsförhållanden och en god säkerhetskultur där ”hålla nollan” är högst på agendan. Har du också erfarenhet av stora komplexa projekt är du troligen vår nya kollega!   

 

 

Rollen som Arbetsmiljöingenjör 

Som arbetsmiljöingenjör präglas dina dagar av stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Dina viktigaste uppgifter är att fungera som ett stöd för produktionen i det löpande arbetsmiljöarbetet, medverka vid upprättandet av rutiner och arbetssätt samt se till att kommunikationen ut i alla led fungerar bra och att alla är väl införstådda med vilka arbetssätt som gäller och att förutsättningarna att kunna arbeta säkert finns på plats. Genom tydlig och enhetlig information stärker du säkerhetstänket hos alla medarbetare. Du ansvarar för att förankra och följa upp att vi följer våra arbetssätt, lagar och riktlinjer samt att vi lever upp till kundens förväntningar inom arbetsmiljöområdet.  

 

Hos oss har du en viktig funktion då du ansvarar för att utreda incidenter och arbeta med det förebyggande arbetsmiljöarbetet. Vårt mål är att vi skall ha noll olyckor på våra arbetsplatser och där har du en viktig funktion i att vara med och skapa förutsättningar för att våra medarbetare skall må bra och utvecklas. 

 

Du kommer att ingå i teamet för Logistik, Miljö och Arbetsmiljö där teamet arbetar tillsammans för att stödja projektorganisationen i genomförandet av projektet. Säkerhet och Logistik kommer vara en viktig del av ditt arbete. 

 

 

Din profil  

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbetsmiljöarbete. Tjänsten kräver att du är en god kommunikatör med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

 

Som person ser vi att du trivs med att arbeta nära verksamheten i en relationsskapande och coachande roll. Eftersom du är van vid att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor ser du det som en spännande utmaning att få vara del i projektet och bistå med din arbetsmiljökompetens i det dagliga arbetet. Du är van att kommunicera med alla medarbetare ute på arbetsplatsen såväl som samverka med kunden, myndigheter och ledning i arbetsmiljöfrågor. Framför allt drivs du av en vilja att skapa till en bra säkerhetskultur och en trygg inkluderande arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen.

 

Erfarenhet av arbetsmiljöarbete i stora eller säkerhetsklassade projekt är meriterande.  

 

 

Ytterligare information  

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav. 

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.    

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Tidaholm . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsmiljöingenjör Building Sydost