NCC

Arbetsledare/Supervisor till Sector Stone - Eskilstuna

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom stenmaterial Region Middle, Eskilstuna län med en drivande Arbetsledare/Supervisor.  

Din roll 
Som supervisor ansvarar du för att leda och styra planering av den dagliga verksamheten under Site Manager. Inom ditt arbetsområde har du en eller flera anläggningar där du följer gällande tillstånd, den årliga produktionsplaneringen, fastställda kvalitetsramar och producerar utifrån marknadens efterfrågan med hänsyn till maximal effektiv produktion. Du har tekniskt ansvar för produktionens utförande samt arbetsledande ansvar för underställd personal. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer. Ditt arbetsområde blir i och runt Eskilstuna.

Din erfarenhet och dina egenskaper
Du har lägst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande. Du har erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen. Du är en drivande, engagerad och affärsmässig person med kostnadsfokus, som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information 
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. Placering är på kontoret i Eskilstuna. 

Vi erbjuder 
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Site Manager Erica Sunström, telefon +46702165134. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är dock den 17 november. Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare/Supervisor till Sector Stone - Eskilstuna