NCC

Arbetsledare/Supervisor till BINAB i norra Stockholm

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

BINAB utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter. Många av dem, som till exempel gjutasfalt, utvecklar och tillverkar vi själva. Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet.

NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. BINAB utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt samt reparation av vägar. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

 

 

Din roll som Arbetsledare/Supervisor
Som Supervisor kommer du att driva och ansvara för egna projekt tillsammans med våra engagerade medarbetare och underentreprenörer. Du har ansvar för planering, produktionsledning av arbeten i tät dialog med kund. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna. Hos BINAB får du arbeta på det mindre bolaget med korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC koncernen i ryggen. Du är dessutom intresserad av att arbeta i vårt pågående förändringsarbete med att digitalisera projektadministrationen.

 

 

Dina erfarenheter 
Du har din grundutbildning inom teknik som tätskiktsmontör/takläggare, vägasfalt eller inom närliggande bransch. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll där du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Du har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver och du leder ditt team mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har god datorvana.

 

 

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar, har god entreprenörsanda och förmåga att skapa goda relationer samt trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Som ledare är du lyhörd och bra på att leda mot uppsatta projektkrav och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.  

 

 

Ytterligare information
Här på BINAB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Ansök idag
Vill du veta mer om rollen som Supervisor/Arbetsledare hos oss? Kontakta gärna Platschef Serkan Ceylan tfn 072-548 92 39 eller Regionchef Lars Halldin tfn 070-203 34 22. Vi tillämpar löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökningsdag är dock 15 augusti.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare/Supervisor till BINAB i norra Stockholm