NCC

Arbetsledare/Supervisor

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Här är dina nya utmaningar

Som Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår kross- och täktverksamhet i Gästrikland och Dalarna tillsammans med ansvarig Site Manager. Du har tekniskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställda yrkesarbetare. Du medverkar vid våra försäljningsaktiviteter på grus- och krossmarknaden i området där du ska aktivt bearbeta marknaden samt ansvara för att driva säljprojekt från anbud till affär.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har 

Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har även flera års arbetslivserfarenhet inom krossverksamhet eller annan industriell verksamhet, alternativt bygg- och anläggningsverksamhet, samt erfarenhet av att jobba aktivt med försäljning. 

Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera, har erfarenhet av försäljning och marknadsfrågor samt kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaranställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Gävle. B-körkort och tillgång till bil är ett krav

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-03-01. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Area Manager Bengt Nilsson på telefon 070-328 41 37 eller mail bengt.nilsson@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare/Supervisor