NCC

Arbetsledare ViaSafe

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC ViaSafe Sverige är en enhet inom NCC Infraservices som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. Enheten ansvarar även för NCC ViaSafe kompetenscenter som erbjuder aktuella utbildningar om gällande regler och riktlinjer för arbete på väg. Det är ett stort behov av våra tjänster så nu behöver vi förstärka vår grupp med ytterligare en arbetsledare.

Rollen hos oss
Som arbetsledare blir dina arbetsuppgifter att arbeta med planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående trafikprojekt. Du ansvarar för dina egna uppdrag och du driver och leder uppdragen genom våra medarbetare och underentreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha god vana av att leda och planera arbete i trafikmiljö och ha ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Dina egenskaper
Du är flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror även att du är en självständig person som gärna tar initiativ och även har en säljorda i dig. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service även under högt tempo. Du behöver trivas med att arbeta självständigt men förväntas även bidra in i en större grupp samt leda personal i de tilldelade projekten. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och kunskap i CAD är meriterande.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg och tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten kan arbete på oregelbundna arbetstider förekomma.

www.ncc.se/viasafe

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Site Manager, David Nilsson, tel 0700-888230, mail david.x.nilsson@ncc.se.

Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare ViaSafe