NCC

Arbetsledare Värmland, Civil West

Är du en erfaren arbetsledare inom anläggnings- och betongarbeten och nyfiken på vad NCC kan erbjuda dig? Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng med både tjänstemän och yrkesarbetare. 

 

Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant. Vi söker nu dig som har erfarenhet av betong eller vattenkraft till Civil West med utgångspunkt ifrån vårt lokalkontor i eller i närheten av Karlstad.  

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar och innebär delaktighet i olika projekt inom framför allt vattenkraft. Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö.

 

I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Din erfarenhet gör att du känner dig trygg i de prioriteringar och justeringar av planeringen som komplexa projekt kräver. Du hanterar även materialinköp, deltar vid framtagandet av arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet och är en viktig förebild för dina medarbetare i säkerhetsarbetet. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet.

 

Avdelning Civil SE West verkar i Värmland, Dalsland, Bohuslän, Göteborg, Norra Halland, Älvsborg. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha minst tre års praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom betong och har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en affärsmässig lagspelare som strävar efter att alltid nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person är du positiv, ansvarstagande och ordningsam och du brinner för arbetet ute i produktion. Du är kommunikativ och engagerad i ditt arbete och förstår vikten av bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, stödfunktioner, kunder, övriga kollegor och chefer.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns varför du måste vara beredd att veckopendla till våra projekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 9 oktober 2023. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, 0762–827148

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Värmland, Civil West