NCC

Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Vi står inför en spännande utveckling i vårt projekt då vi inom kort utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter. Därför söker vi nu efter vår nya arbetsledare för vårt nattskift på Korsvägen.

 

Är du en trygg arbetsledare med ett par års erfarenhet av arbete under jord? Läs vidare och sök om det är dig vi söker!

 

 

Om projektet

Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. Merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar. Stationen byggs med en plattform och två spår, med förberedelser för ytterligare två framtida spår och en plattform.

 

 

Ditt uppdrag

Vill du ha en roll där du både är närvarande i produktion och mot plastledningen är rollen som arbetsledare troligen din nya utmaning. I rollen som Arbetsledare erbjuds du en självständig och omväxlande roll med stort ansvar i ett av Sveriges mest komplexa infrastrukturprojekt någonsin.

 

Du kommer att i nära samarbete med platschefen planera och leda projektet framåt där du kommer att följa upp det dagliga arbetet mot tidplan. Du ansvarar också för att fördela resurser och planera för arbetet för ditt skiftlag. I rollen ställs det krav på att du kan koordinera, bevaka och styra produktionens dagliga aktiviteter. I hög grad innebär det att du kommer att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Ytterligare ansvar innebär att aktivt arbeta för och främja säkerhetsarbetet samt också bidra med materialinköp.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare med specifik kompetens inom berg- och tunnelarbeten. Har du dessutom utbildning från yrkes- eller högskola ser vi det som meriterande. Starkt meriterande är om du har sprängkort med fördel en giltig kurs som sprängarbetsledare.

 

Som person har du förmåga att planera och leda det dagliga arbetet och skapa en delaktighet för alla inblandade i ditt skift. Du är trygg och självständig i din roll och skapar ett bra arbetsklimat med högt fokus på säkerheten och affären.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projektet i centrala Göteborg. Du rapporterar till Platschef.

Arbetstiderna är skitftgång med s.k stockholmskift (onsdag-onsdag)

 

 

Varför NCC?

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Din ansökan

Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 10 oktober 2021. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-Partner Sebastian Hårdh  079-072 84 79 för mer information.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Tunnel till Västlänken