NCC

Arbetsledare till Road Services

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.


Arbetsledare/Supervisor på Vägservice


Som Arbetsledare inom Vägservice på NCC kommer du att arbeta i ett mindre team med lång erfarenhet. Du kommer att arbeta självständigt med planering, arbetsledning, fakturering och uppföljning. Som arbetsledare ingår också en hel del kundkontakter och arbetet består även av dokumentation och administration av utfört arbete.

Dina egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du är en lagspelare som presterar bra resultat tillsammans med andra och hanterar att jobba under tidspress i kortare perioder. Arbetet innebär stor variation av arbetsuppgifter över året och även arbetsveckan kan se väldigt olika ut. Du arbetsleder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda.

Dina erfarenheter


Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och ett intresse av att jobba med utveckling och förbättringsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av drift- och vägunderhåll och anläggningsarbete men annan erfarenhet av entreprenadbranschen kan också vara aktuellt. Dina ledaregenskaper stämmer väl överens med våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och du är intresserad av att se människor utvecklas. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort. Tyngre körkortsbehörigheter såsom C/CE är meriterande.

Ytterligare information


Välkommen med din ansökan snarast men senast 2019-10-24. Tjänsten är en tillsvidare på heltid och vid behov tillämpas provanställning. Urval och tillsättning kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Area Manager Claes-Göran Liljeäng tel 070-279 79 81 eller Site Manager Mikael Andersson tel 070-589 44 06.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare till Road Services