NCC

Arbetsledare till NCC NoDig

Då verksamheten med schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse expanderar söker vi ytterligare en arbetsledare som vill bli en del av vårt engagerade team.

 

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse. Denna  kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NCC NoDig® som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet och vara det hållbara valet för våra kunder. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. Våra resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad. Som en del av vårt team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Arbetsledare är dina främsta uppgifter att arbetsleda våra yrkesarbetare i produktion, arbeta med tidplaner, beställa material samt hantera dokumentation och relationshandlingar till våra kunder. Du utgår till största delen från vårt kontor i Jönköping men eftersom våra kunder befinner sig mot Göteborg och Norrköping innebär tjänsten även dagsresor och ibland övernattning.

 

Projektens storlek varierar och vi arbetar med tekniker som infodring med flexibla foder, rörspräckning, styrd borrning samt mindre VA-projekt.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi

Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och eget ansvar. För att lyckas och trivas i rollen som arbetsledare är du lösningsorienterad med bra organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav lika väl som du är stöttande och ödmjuk för att möta beställare och kollegors behov.

 

Vi tror du har ett antal års relevant erfarenhet och erfarenhet som arbetsledare. Du har ett intresse för anläggningsteknik och VA och har du erfarenhet av relining och flexibla foder är det ett plus. Din datorvana är god liksom din svenska och engelska och B-körkort är ett krav. Personliga egenskaper värderas högt och för rätt person finns det stora möjligheter att växa i din yrkesroll och inom NCC.

 

 

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag men senast 23 april eftersom urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Jonas Mader Tel. 0765-215 246, jonas.mader@ncc.se eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 0790-788170.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare till NCC NoDig