NCC

Arbetsledare till NCC Building med placering i Umeå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Umeå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

 

Rollen som arbetsledare

I samarbete med platschefen leder, fördelar och planerar du arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt då det kommer till ekonomi och framdrift.

 

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och upprättar erfarenhetsåterföring från pågående och avslutade projekt i samråd med platschef. Du följer även upp aktiviteter kopplat till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera och coacha våra yrkesmedarbetare för att få ut maximalt av både individen och teamet!

 

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll inom bygg. Utöver detta så söker vi dig som trivs med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik.

 

Ytterligare information

Placeringsort Umeå. Du rapporterar till platschef.  B-körkort är ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

 

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Joakim Westung på tel    070-257 00 69

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-03-30.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 mars . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 21 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare till NCC Building med placering i Umeå