NCC

Arbetsledare till Hercules

Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb!

Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar, vilket gör jobbet som Arbetsledare oerhört omväxlande och spännande. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden. Vi söker nu en Arbetsledare med Östergötland/Södermanland som utgångspunkt.

 

Om Hercules

Hercules kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning och våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi 1,1 miljard och är ca 220 anställda.

 

Rollen som Arbetsledare

Som Arbetsledare hos oss har du det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller framdrift, ekonomi och kvalitet. Oftast har du 2–3 parallella projekt som du driver genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och med en kontinuerlig dialog med kunden. Du arbetar med att följa tidplan, säkerställa en säker arbetsmiljö, samverka med leverantörer, fakturahantering och beställare samt kontakt med egen personal. Arbetsmiljö är det högt prioriterad fråga inom Hercules och du förväntas att aktivt arbeta med arbetsmiljörelaterade arbetsuppgifter så som arbetsberedningar, skyddsronder, dagliga säkerhetsgenomgång och synergirapportering.

 

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annat ort. På projekten har du en kärna av egen personal och på större projekt även UE. Till ditt stöd har du nära dialog med geokonstruktörer inom Hercules, kalkyl samt övriga arbetsledare, platschefskollegor och produktionschefen som också är din närmaste chef. Övriga resurser finns inom till exempel Maskinavdelning, Arbetsmiljö, Inköp och HR. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar och lära dig det mesta som finns att lära sig inom grundläggning.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll, Platschef/Arbetsledare, inom byggbranschen med anknytning till mark eller anläggning. Du har en gymnasieutbildning inom exempelvis bygg eller teknik. Eftergymnasial utbildning så som KY- eller YH-utbildning är meriterande.

 

Du känner dig bekväm med administrativa rutiner och anser att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv. Vi söker dig som trivs ute på fältet och med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med medarbetare och kunder. Planering och deadlines är viktigt och samtidigt trivs du med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt. Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska. Du har vana av ekonomisystem och grundläggande ekonomisk förståelse.

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid, tills vidare. Din placering blir med utgångspunkt från Östergötland/Södermanland. Resor ingår i rollen. Bil och körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR Specialist Victoria Reeve, på telefonnummer 0790–787939. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 11 juni 2023.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare till Hercules