NCC

Arbetsledare NoDig

Arbetsledare med erfarenhet av mark och VA

Söker du ett självständigt arbete med omväxlade arbetsuppgifter och har erfarenhet av mark och VA-arbete? Vår verksamhet expanderar och vi söker nu en arbetsledare som vill bli en del av vårt engagerade och framgångsrika team. Är du den vi söker?

 

NCC NoDig är branschens ledande helhetsleverantör inom schaktfritt ledningsbyggande med ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse. Du erbjuds en plats i ett team med gedigen erfarenhet och kompetens inom alla förekommande teknikområden i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad. Läs mer på NCC.se - NoDig Schaktfri ledningsförnyelse

 

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Dina främsta arbetsuppgifter blir att leda våra yrkesarbetare i produktion, följa upp tidplaner, beställa material samt hanterar dokumentation och relationshandlingar till våra kunder. Du genomför löpande riskbedömningar av arbetsmomenten och blir därmed en viktig informationsbärare till medarbetare, UE, leverantörer och kunder. Som arbetsledare ska du säkerställa våra miljökrav och verkar för en god arbetsmiljö i projekten. I samarbete med platschefen kommer du att planera och leda den dagliga verksamheten och driva projekten framåt.

 

 

Din profil

Vi söker vi dig som har några års relevant erfarenhet som arbetsledare inom mark och VA-arbete eller likande befattning/ verksamhet. Meriterande är en relevant byggteknisk utbildning som lägst på gymnasienivå samt kunnande av schaktfritt ledningsbyggande. BE-körkort är ett krav.

 

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper då förmågan att skapa och utveckla relationer både med kunder, UE och dina medarbetare är viktigt för rollen.

 

Som person är du ansvarstagande med en förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande och älskar att lösa problem. För att lyckas i rollen som arbetsledare är du som person stöttande och ödmjuk och har lätt för att samarbeta samt utveckla relationer.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår till största delen från vårt kontor i Arlöv men våra kunder befinner sig söder om Jönköping. Det innebär att tjänsten även består av resor med övernattning.

 

Du rapporterar till platschefen.

 

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant? Har du frågor kring tjänsten når du Projektchef Bastiaan den Braver på telefon 076-521 52 42. Ansök med CV och personligt brev i länken nedan senast 2021-06-28.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare NoDig