NCC

Arbetsledare NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i ett stort, komplext och samhällsnyttigt projekt i vår region som drivs i samverkan, där du får vara med och bygga samt utveckla Gävleborg. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, för våra planerade projekt på Gävle sjukhus. Motiveras du av att vara en viktig lagspelare i den dagliga framdriften i byggprojekt och har förmågan att engagera och utmana medarbetare i din omgivning? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!   

 

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge samt Ångströmlaboratoriet. Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

 

Rollen som Arbetsledare 

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och följa upp arbetet i projektet inom dina tilldelade ansvarsområden. En viktig del i detta är att vara delaktig vid upprättande och uppföljning av tidplaner, val av produktionsmetod och framtagning av arbetsberedningar, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Du arbetar tätt tillsammans med platschef men har också ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister till din hjälp.

 

I rollen som arbetsledare får du stor nytta av dina ledaregenskaper då du både leder underentreprenörer och yrkesmedarbetare i din vardag. Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera, engagera och coacha våra yrkesmedarbetare för att vi ska nyttja vår kompetens på bästa möjliga sätt, både på individnivå och i teamet som helhet. Du fungerar även som en viktig förebild när det gäller arbetsmiljö och våra värderingar; ärlighet, tillit och respekt.

 

Som arbetsledare hos oss interagerar du med olika funktioner inom projektet och det är av största vikt att du motiveras av att skapa en god dialog och en nära samverkan inom teamet.

 

Din profil

För att lyckas i rollen som arbetsledare i det här komplexa projektet är du en erfaren arbetsledare, med tidigare erfarenheter från en liknande roll i stora- eller medelstora projekt. Du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk erfarenhet.

 

Du trivs i ledarrollen och har förmågan att få med dig medarbetare och underentreprenörer på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. En stor fördel för att lyckas är att du är positiv, strukturerad, tydlig i din kommunikation och att du uppskattar att utmana både dig själv och medarbetare i din omgivning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du drivs av teamarbete.

 

Vidare har du lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och utveckla verksamheten genom att efterfråga och dela med dig av erfarenheter.  

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placering blir i Gävle, med Gävleborg som primärt arbetsområde. Din närmaste chef är projektchef. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2023-02-20, men urval kan komma att ske löpande.

 

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Andreas Svensson, Projektchef, på 076-495 51 18 eller andreas.svensson2@ncc.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på 079-072 86 59 eller maria.sandstrom1@ncc.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 februari . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare NCC Building Uppsala, Gävle/Dala