NCC

Arbetsledare NCC Building Stora Projekt Skaraborg

Bli del av vårt team i Tidaholm eller Mariestad

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs till för att möta de behov som finns. Det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Till projekteten söker vi nu fler arbetsledare som tillsammans arbetar med att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

 

Rollen som arbetsledare

Som arbetsledare leder, fördelar och planerar du arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet i samarbete med platschefen och ytterligare arbetsledare. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projektet genomförs på bästa tänkbara sätt utifrån ekonomi och framdrift. Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. 

 

Ett av dina viktigaste uppdrag består i att involvera och coacha våra trä- och betongarbetare för att få ett bra team och en bra framdrift. 

 

Din profil

Vi söker nu dig som har tidigare produktionserfarenhet från hus- eller bostadsprojekt med en relevant byggteknisk utbildning. Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft är också viktiga för tjänsten liksom att du är en problemlösare och inte räds ny teknik. God svenska i tal och skrift är ett krav liksom körkort klass B.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt projektkontor i Tidaholm eller Mariestad. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och kundens krav.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2022-08-21.

För frågor når du oss från den 8/8: Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se , 079-0788170

Anton Pentikäinen, Projektchef produktion Mariestad, anton.pentikainen@ncc.se

Hans Skoglund, Projektchef produktion Tidaholm, hans.skoglund@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare NCC Building Stora Projekt Skaraborg