NCC

Arbetsledare NCC Building Norrbotten

Tänk att det är här det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjilghet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande jobbutmaningar så kan vi nog lova att vi har något för dig! Vårt team i Norrbotten arbetar just nu med större renoveringsprojekt kopplat till Luleå tekniska universitet, bygger bostäder på Kronanområdet, successionrenovering men även sportanläggningar som badhus och en padelhall i Luleå. Då vi ser med tillförsikt på framtiden så hoppas vi att du vill ta chansen att tillsammans med oss fortsätta att bygga och utveckla vårt framtida Norrbotten!

 

Rollen som arbetsledare

I samarbete med platschefen leder, fördelar och planerar du arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt då det kommer till ekonomi och framdrift.

 

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och upprättar erfarenhetsåterföring från pågående och avslutade projekt i samråd med platschef. Du följer även upp aktiviteter kopplat till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera och coacha våra yrkesmedarbetare för att få ut maximalt av både individen och teamet!

 

Din profil

Vi söker dig som trivs med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en arbetsledande roll och/eller byggteknisk utbildning. Kanske är det så att du driver eget företag i branschen idag men känner att det skulle vara intressant att få ingå i ett större team och ta dig an lite andra typer av projekt och jobbutmaningar?

 

Meriterande är betongkompetens samt erfarenhet från att driva stomme. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Luleå. Ditt primära arbetsområde är Fyrkanten. Du rapporterar till Projektchef. B-körkort är ett krav.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Josefin Hermansson på telefonnummer 070-205 21 19! Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-07-10.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare NCC Building Norrbotten