NCC

Arbetsledare med kunskap i betong

Projektet station Centralen går nu in i ett nytt skede och därför söker vi efter två Arbetsledare med kunskaper i betong för att utöka vårt vår organisation inom betongarbeten i projektet. Söker du efter en ny utmaning kommer du arbeta med tekniska lösningar i framkant och avancerad visualisering för att hantera projektets komplexitet.

 

 

Om projektet

I din roll som Arbetsledare är du en del i projektorganisationen Station Centralen som omfattar en ny bro över E6 i öster, ett järnvägstråg, en bergtunnel genom Gullberget, betongtunnel i lera samt en underjordisk pendeltågsstation station strax norr om Göteborgs centralstation och fortsatt betongtunnel västerut fram till Göteborgsoperan. En sträcka på totalt nästan 2 km!

 

 

Din utmaning

Som arbetsledare är du en del i ett betongblock som består av 6 medarbetare inklusive Blockchef som du också rapporterar till.

 

Din utmaning blir att operativt leda och driva arbetet framåt utifrån tidplanen och de ekonomiska förutsättningarna för den framtida stationsdelen. Det innebär att du leder betongarbetare som är från en av våra underentreprenörer vilket ställer krav på att du också kan kommunicera på engelska. På arbetsplatsen finns också en betongstation som underlättar den produktionen. Vidare skapar du och följer upp tidplaner, stämmer av egna aktiviteter, fördelar resurser och gör arbetsberedningar tillsammans med övriga medarbetare. 

 

 

Det här kan du bidra med

Om du kommer till oss kommer du att bidra med din fleråriga erfarenhet av betongarbeten, troligen har du också Betong Klass 1. Du har en utbildning inom bygg och anläggning och har också erfarenhet av en arbetsledande roll i större infrastrukturprojekt.

 

Du prioriterar att skapa ett stark lag som strävar åt samma mål. Du är driven, strukturerad och affärsmässig. Vi ställs inför dagliga problem som behöver lösas i produktionen, därför är du duktig på att förutse problem och snabbt kunna hantera dem för att få drift i produktionen.

 

 

Jobba på NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Följ länken för att veta mer om NCC

 

 

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med placering på projektet Centralen.

 

 

Kontakt

Tycker du precis som oss att jobbet låter både kul och utvecklande når du HR-specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939. Vi tillämpar löpande urval vilken gör att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2020-04-12.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekryterare, säljare av annonser och bemanningslösningar undanbes vänligen men bestämt kontakt med NCC

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare med kunskap i betong