NCC

Arbetsledare Mark/Väg, Civil West

Har du idag en roll arbetsledare inom väg och anläggningsprojekt? Vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng med både tjänstemän och yrkesarbetare.

 

 

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö.

 

I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar.

 

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp.

 

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då vi rekryterar flera arbetsledare är vi intresserade av dig med flerårig erfarenhet ifrån branschen men även av dig som tar din första roll som arbetsledare. Erfarenhet av trafikverksprojekt är meriterande.

 

För att vara framgångsrik i rollen som arbetsledare ser vi att du är en affärsmässig lagspelare som drivs av att skapa goda resultat. Du är kommunikativ och har en ambition att utvecklas inom produktion.

 

 

Ytterligare information

Anställningsform är heltid, tjänsten är tills vidare. Du placeras i Göteborg med möjlighet till mobilitet och kommer att arbeta på våra projekt inom hela vår region. B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan med ditt CV eller Linkedinprofil, urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 2022-09-30.  För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve

HR-Specialist Rekrytering

0790787939

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Mark/Väg, Civil West