NCC

Arbetsledare Mark Tunnel

Vi står inför en spännande utveckling i vårt projekt där vi utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter. Därför söker vi nu efter vår nya arbetsledare som ska arbeta med bakstuff i våra tunnlar på Korsvägen.

 

Är du en trygg arbetsledare med ett par års erfarenhet av arbete inom anläggning eller tunnel? Läs vidare och sök om det är dig vi söker!

 

 

Om Projektet

Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. Merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar. Stationen byggs med en plattform och två spår, med förberedelser för ytterligare två framtida spår och en plattform.

 

 

Rollen som Mark Arbetsledare inom tunnel

Vill du ha en roll där du både är närvarande i produktion och mot platsledningen är rollen som arbetsledare troligen din nya utmaning. I rollen som Arbetsledare erbjuds du en självständig och omväxlande roll med stort ansvar i att stötta upp internt med tunnelproduktion i ett av Sveriges mest komplexa infrastrukturprojekt någonsin.

 

I denna nya roll kommer du att arbeta tillsammans med den dagliga driften inom vår tunneldrivning på projekt Korsvägen. Du kommer att ansvara för samordning och planering av den löpande utbygggnaden av el, ventilation, vatten, byggvägar, utbyggnad, underhåll och vår etablering underjord.  I rollen ställs det krav på att du kan koordinera, bevaka och ge service till den dagliga produktionens aktiviteter.

 

Ytterligare ansvar innebär att aktivt arbeta för och främja säkerhetsarbetet samt också bidra med materialinköp. Du hjälper till så att produktionen går så smidigt som möjligt helt enkelt!

 

Arbetet sker dagtid måndag-fredag.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare inom bygg eller anläggning och har du arbetat mot tunneldrivning tidigare är detta meriterande. Du känner dig även trygg i tekniska moment inom produktion. Du har erfarenhet från arbete kring el, ventilation och vatten.

 

Som person har du förmåga att planera och leda det dagliga arbetet och se lösningar i utmaningarna som uppstår. Du är trygg och självständig i din roll och skapar ett bra arbetsklimat med högt fokus på säkerheten och affären.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projektet i centrala Göteborg. Du rapporterar till Platschef.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 10 oktober 2021. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-Partner Sebastian Hårdh på sebastian.hardh@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Mark Tunnel