NCC

Arbetsledare Mark och Betong Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu fler erfarna Arbetsledare för våra projektorganisationer Västlänken-Korsvägen samt Västlänken-Centralen. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.


Här är dina nya utmaningar 
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med blockchefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.


Dina erfarenheter och egenskaper 
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom mark eller betong och det är starkt meriterande om du har jobbat med stora infraprojekt. Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar, att tänka nytt och att leda. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team och även att utveckla verksamheten tillsammans. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.


Ytterligare information:
 
Anställningsform är heltid med placering på projekt i centrala Göteborg. 
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-05-26.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Arbetsledare Mark och Betong Västlänken